«Atonementi» režissöör on Ameerika filmieelarvest šokeeritud

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Wright
Joe Wright Foto: SIPA / SCANPIX
Ajastudraama «Atonement» režissöör Joe Wright sattus hämmingusse, kui kuulis, millist rahasummat talle Jamie Foxxi uue filmi «The Soloist» eest pakuti.

Britt rääkis, et tema esimese Hollywoodi stuudio filmi eelarve on pea kaks korda suurem, kui 30 miljonit USA dollarit, mis kulus «Atonementi» tegemiseks Inglismaal, vahendab Wenn.

Wright tunnistab, et tal on raskusi Hollywoodi poliitika ja suurte rahade omaksvõtmisega: «Kui ma Inglismaal töötan, tunnen ennast veidi kui salaagendina. Mitte just väga paljud inimesed ei tee seal filme, sa tunned ennast vahel veidi erilisena, sul on tunne, et saad veidi reegleid rikkuda, sul ei ole väga karmi ametiühingu kontrolli. Seal ei ole söögilaudu ja treilereid. See on taevalik.»

«Me tegime oma filmi 30 miljoni dollariga, mis tundus väga suur raha olevat. Film, mida ma Ameerikas teen, maksab pea kaks korda sama palju. Ja ma olen äärmiselt šokeeritud,» lisas Wright.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles