Tomi Rahula tahab Ithaka Mariat tagasi?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tomi Rahula koos uue kallima Anni Pohlakuga. Paremal Ithaka-Maria.
Tomi Rahula koos uue kallima Anni Pohlakuga. Paremal Ithaka-Maria. Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Mida ütleb psühholoogia selle kohta, kui mees valib uue kallima, kes sarnaneb tema eksiga? Ithaka Maria ja Anni Pohlaku kitsas näokuju ja heledapoolsemad juuksed (eriaegadel on Ithaka juuksevärv küll muutunud) tekitavad küsimusi, kas Tomi on teinud teadliku valiku, et uus kallim näeks välja nagu tema eks.

Eksi peast pühkimiseks on mitmeid mooduseid, kuid tagurpidi filosoofia kohaselt on eksiga mittesuhtlemine tegelikult püüd teda tagasi saada.

Siia juurde kuuluvad veel ka sammud - lõpetada igasugune suhtlemine ja kohtumine ning vältida ka potentsiaalseid kohtumisi. Mitte vastata sõnumitele, kirjadele ega muudele katsetele ühendust võtta.

Sellega näitate ainult oma enesekindlust ja võimet eluga edasi liikuda. Õli tulle valada aitab ka see, kui valite oma eksile sarnase, kuid palju püssima kaaslase, kes tekitab äratundmist teistes, aga kadedust eksis.

Ja kuhu me jõudsime? Ehk tahab Tomi Rahula Ithakat hoopis tagasi?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles