MTV esitleb «Kuulsuste edetabelis» Itaalia anatoomilist haruldust Sabrinat

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sabrina Salerno
Sabrina Salerno Foto: sabrinasalerno.com
Täna, 14.jaanuaril kell 20:00 esitleb MTV Eesti saates «Kuulsuste edetabel» oma kõigi aegade lemmikvideoid Itaalia lauljatar, modell, produtsent ning anatoomiline haruldus Sabrina «Boys Boys Boys» Salerno.

1987. aastal üllitas endine iluduskuninganna ja modell Sabrina omanimelise debüütalbumi, millelt pärinevat singlit «Boys (Summertime Love)» on eeskätt tänu lauljatari kehavõludele keskendunud promovideole müüdud enam kui poolteist miljonit.

Tänavu 40. eluaasta künnisele jõudev sekspomm on oma andesagaraid rakendanud ka näitlejatöös ning muusikaäri telgitagustes. Tema juhitud helisalvestusstuudio teenuseid on kasutanud nii Sade, Simply Red kui paljud teised (endised) A-kategooria staarid.

Sabrina on ka tantsuartistide karjääri suunava agentuuri New Boys Production boss.

Aastavahetuse aegu väisas Sabrina MTV Leedu kanalit ning salvestas seal oma kõigi aegade kümmet lemmikvideot tutvustava erisaate. Oma noorpõlvelemmikute David Bowie ja Prince'i kaheksakümnendate üllitiste vahele surus Sabrina vapralt ka oma firmaloo «Boys (Summertime Love)».

2007. aasta novembris käima lükatud MTV Eesti uusimas omasaates «Kuulsuste edetabel» on üles astunud ka Bedwettersi solist Joosep Järvesaar, räppar G-Enka, moekunstnik Karolin Kuusik, ansambli Slide-Fifty trummar Kallervo
Karu, metalcore bänd Stem, DJ Elektra ning lauljatar HU?.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles