Anneli Pilpak: Minu hommikusöök? Praetud munad ja peekon!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» poolfinaal. Fotol Anneli Pilpak.
«Tantsi tagumik trimmi» poolfinaal. Fotol Anneli Pilpak. Foto: Jelena Rudi

Munade ja peekoni juurde käib veel peotäis kirss-tomateid ja kohv vahukoorega, ei jäta trimmisaate tantsumaratonis teiseks platseerunud muusik ja dirigent Anneli Pilpak lisamata ja leib ning kartulid unustage aga hoopis ära - kaks-kolm korda tuleb nädalas trenni teha ja kilod kaovad.

Anneli ei ole pärast saate lõppu kuu ajaga sadat grammigi juured võtnud ja tegutseb kaalu langetamise nimel edasi, kirjutab Õhtuleht.

Tema jaoks on keelumärgi all endiselt valge suhkur, kõik jahutooted ning toidu valikul jätab energiline daam E-dega rikastatud kauba ostmata.

Ta on harjunud, et tänaval ja toidupoes teda aeg-ajalt ära tuntakse ning päris avalikult heidetakse uudishimulik pilk tema ostukorvi: noh, kas juba lähevad vorst, friikad ja koogid kaubaks? «Ei lähe!» kinnitab Anneli rõõmsalt.

Ligemale 20 kilo võrra kergem Anneli astub jaanipäevale vastu kerge südamega: «Ma võtan suve ikka mõnuga -ma ei pea kõigest heast ja paremast loobuma. Nii palju on sellist toidukraami, mis väga maitseb ja on mulle lubatud. Sellised piduroad nagu rasvane liha, vahukoor ja isegi klaas veini on täiesti okei.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles