Tihemetsas avatakse ekstreemspordi sisehall

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õpilased Marko Mei (vasakul) ja Rasmus Paimre vedasid ekstreemspordi harrastajate tarvis lõpuni siserulahalli rajamise mõtte Tihemetsa spordihoone endisesse maadlussaali.
Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õpilased Marko Mei (vasakul) ja Rasmus Paimre vedasid ekstreemspordi harrastajate tarvis lõpuni siserulahalli rajamise mõtte Tihemetsa spordihoone endisesse maadlussaali. Foto: Henn Soodla

Homme kell 12 avatakse Tihemetsa vanas jõusaalis ekstreemspordi sisehall, üritusel osalevad Eesti rattaparemik ja tasemel rulatajad üle Eesti.


Ürituse eestevadaja Rasmus Paimre ütles Raado Pärnule, et ruumi on nad korda teinud omal jõul. Raha saadi peamiselt Saarde vallavalitsuselt, samuti toetas neid ettevõte L-Metall Tihemetsast, kelle käest said nad rauamaterjali. Ruumi suurus on 12x16 meetrit. Kui peaks toimuma pealtvaatajatega üritus, paigutatakse rambid poole saali peale.



Paimre ütlust mööda oleks vaja veel investeerida, et majja sooja saada ja pesemisvõimalused luua, kuid see on järgmise aasta teema. Noormehe sõnade järgi on sisehalli igapäevaselt oodata kümmekonda inimest, parematel päevadel isegi paarikümmet.



Homme kell 12 astuvad üles rulatajad ja 15-18 esinevad ratturid. Muusikat mängib kohalik DJ Lokal. Pealtvaatajatele on üritus tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles