Eesti Koolimiss 2009 tuleb taas!

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
28. märtsil, 2009. toimub juba neljandat aastat üle-Eestiline
projekt Eesti Koolimiss.
28. märtsil, 2009. toimub juba neljandat aastat üle-Eestiline projekt Eesti Koolimiss. Foto: Koolimiss 2009
28. märtsil toimub juba neljandat aastat üle-eestiline projekt Eesti Koolimiss.

Võistlejaid hindab nagu ikka, rahvusvaheline žürii, ning kauneim ja atraktiivseim tüdruk pälvib Eesti Koolimiss 2009 tiitli.

Sel aastal toimub Koolimiss 2009 lõppvõistlus Café Amigos, Viru Keskuse kompleksis.

Võistlema oodatakse julgeid ja avatud 9.-12. klasside noori. Missiooniks on igal aastal olnud missivõistluse kaudu pakkuda noortele hakkajatele tüdrukutele lavakogemust ja eneseteostusvõimalust.

Tänaseks on võistlusele registreerunud ligi 30 kooli, kellest enamusel on ka juba finalistid välja valitud.

Osalejaid on kõikjalt üle Eesti, nii mandrilt kui ka saartelt, nii vene kui ka eesti õppekeelega, nii kutse- kui ka üldõppega koolidest.

Kõigile, kes sooviksid Koolimiss 2009 lõppvõistlusest osa võtta, tuletame meelde, et registreerimine lõpeb kaks nädalat enne lõppvõistlust - 14.03.2009.

Eesti Koolimiss 2009 lõppvõistlus toimub seegi kord kahes voorus. Osalejatel tuleks 28. märtsi hommikul Café Amigosse kohale tulles kaasa võtta õhtukleit ja spordiriided, hea tuju ja rohkelt toetajaskonda. Päev tõotab tulla pikk, kuid see-eest asjalik ning igati elamusterohke.

Eesti Koolimissi peakorraldaja Ruth Ojatalu sõnul võib ta kogemusele tuginedes väita, et tüdrukutel on võita enam kui küll, sest kõikidega tegeleb professionaalne jumestajate, juuksurite ning abiliste armee. Ikka selleks, et igaüks võiks tunda end erilisemana ja ilusamana kui kunagi varem.

Samuti saavad tüdrukud hea lavakogemuse ning võimaluse avada endale tee laia modellimaailma.

Kel veidi rohkem huvi Eesti Koolimissi tegemiste vastu, siis sel aastal on esimest korda välja antud A3-mõõdus ilusad kalendrid, mida jagub soovijatele veel küllaga.

Kalendrit kaunistavad kolmel eelneval aastal osalenud finalistid. Fotograaf Kutt Niinepuu käe all valminud originaalseid kalendreid poelettidelt ei leia.

Kõikidest tegemistest, toimetamistest ning uute koolide registreerumistest saab lähemalt lugeda Eesti Koolimissi koduleheküljelt www.miss.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles