Galerii: Eesti staarid mängisid Tallinnas pokkerit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reval Park Hotel & Casinos toimunud suurele pokkeriturniirile tulid võistlema tuntud sportlased ja igapäevaelus suured sõbrad Joel Lindpere ning Martin Müürsepp. Samuti oli osalemas pokkerikaunitariks tituleeritud eksmodell Evely Ventsli.

Olympic-Online kasiinooperatsioonide juhi Priit Pajumaa sõnul harrastab 11. juunini Eestis viibinud New York Red Bullsis leiba teeniv Joel Lindpere professionaalse jalgpallikarjääri kõrval juba pikemat aega hobina pokkerimängu ning on saavutanud korraliku mängutaseme.

«Tippkorvpallur Martin Müürsepp on veelgi suurema mängukogemusega, osalenud mitmetel suurvõistlustel ja saanud ka mõned korralikud turniirivõidud,» lisas Pajumaa.

Turniirist võttis osa ka endine saatejuht ja modell Evely Ventsli, kes on samuti pokkeriharrastajast muutunud väga tugevaks turniirimängijaks. Evely Ventsli kuulub «Olympic-Online Team Elite» klubisse ja tema mängutase on täiesti võrreldav elukutseliste pokkerimängijatega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles