Tomi Rahula avalikustas Ithaka Mariast lahutamise põhjuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tomi Rahula oma uue tüdruksõbra Anni Pohlakuga
Tomi Rahula oma uue tüdruksõbra Anni Pohlakuga Foto: Viktor Burkivski

Outloudzi ja The Suni klahvpillimängija Tomi (35) ning jalgpalliguru Aivar Pohlaku tütar Anni (25) on olnud lahutamatu paar juba mõnda aega, kuid oma suhtest rääkima pole kiirustanud, sest mõistavad, et ühe töö ja teise kuulsa isa tõttu on avalikkuse huvi nende vastu mõistetav, kuid oma suhtest on nad harva nõus rääkima.

Mullu novembris avalikuks tulnud uudis Tomi ja lauljanna Ithaka Maria (32) lahutusest polnud nende endi ja lähedaste jaoks üllatus, kirjutab Naisteleht.

«Abielu ju lahutati juba 2004. aastal,» tõdeb Tomi, lisades, et endise kooselu detaile ei hakka ta iial avalikult lahkama.

Siiski peab ta vajalikuks lükata ümber eksiarvamused, nagu oleks selle kuldseks peetud suhte purunemise põhjuseks just Anni.

«Mitte ükski inimene väljastpoolt pole võimeline lõhkuma kellegi suhet, kui too liit on mõlema partneri poolt tugev ja pilvitu,» märgib Tomi ja lisab, et lahutuseinitsiatiiv tuli temalt endalt sooviga leida endas rahu, mille ta ka tänaseks on saavutanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles