Kui mees tahab rohkem seksi, pesku nõud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui mees tahab rohkem seksi, pesku nõud
Kui mees tahab rohkem seksi, pesku nõud Foto: SCANPIX

USA California ülikooli seksuoloogide sõnul võib seksimisele kuluvat aega pikendada, kui mõlemad partnerid võrdselt kodutöid teevad.

Kodutööde jagamine muudab intiimelu paremaks, kirjutab health24.

Uuring näitas, et naised näevad meest seda seksikama ja parema seksipartnerina, mida rohkem mees neid kodutöödes abistab.

«Lihtsad igapäevased asjad nagu WC-poti prill-laua allapanek, põrandale jäetud asjade omale kohale viimine ja ka nõude pesemine mängivad paarisuhtes tähtsat rolli,» sõnasid uurijad.

Uurijad lisasid, et isad, kes osalevad aktiivselt kodutöödes, pööravad ka oma lastele rohkem tähelepanu.

Kui mõlemad vanemad näitavad kodutööde tegemisel eeskuju, siis õpivad ka lapsed oma panust andma.

Teadlased uurisid kokku 3500 perekonda.

«Naised, kes tegid sama pikki tööpäevi kui mehed, tegid kodutöid siiski meestest rohkem. Mehed peaksid naisi kodutöödes rohkem aitama ja vastutust võtma, sest naised peavad sellist aitamist kiindumuse ja armastuse märgiks,» sõnasid uurijad.

Uuringu teinute sõnul peaksid rohkem seksi soovivad mehed sagedamini võtma kätte nõudepesuharja või tolmuimeja.

«Kodutöödest natuke hinge tõmmata saanud ja endaga rahul naine on magamistoas toredaks kaaslaseks ning teab, mida soovib,» nentisid seksuoloogid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles