Tibi netis: Elu24.ee’ta pole elu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 esileht
Elu24 esileht Foto: Repro

Iga respektaabel tibi peab varem või hiljem end kurssi viima neti põhjatute avarustega, sest peale lugematute suhtlemisvõimaluste on teadmised netis toimuva kohta ka staatuse näitaja.

Esimese asjana internetti astudes tuleb luua endale konto reidis ja kindlasti ka orkutis ning arvesse peaks võtma, et esimene neist on kodukootud roosakarvaline enesenäitamisportaal, kus peamiselt tuleb rõhku panna kaunitele ja seksikatele piltidele (mida teised hindavad ja kommenteerivad), ja teine on täiskasvanute reit ehk koht, kus edvistamine pole peamine, kirjutas SL Õhtuleht.

Uudiseid Angela Aaki orgasmi või Tanel Padari uue soengu kohta tuleks juhttibide hinnangul otsida näiteks Elu24.ee’st (www.elu24.ee).

Lisaks võiks tibid kursis olla blogide ehk internetipäevikutega, sest praegu ei pääse enam vaat et ühestki vestlusest teadmata, kelle Inno ja Irja on seekord ette võtnud.

Teravama pliiatsiga tibid võiks ka ise proovida blogi kirjutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles