Homme algab Rabarock!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rabarock 2011 külastajad
Rabarock 2011 külastajad Foto: Jelena Rudi

Homme kell 15 avab järjekorras seitsmes Rabarock Järvakandis väravad tuhandetele muusikasõpradele. Tõelist rokki ja rolli jagub kaheks ööpäevaks viiele lavale, kus kohal on 50 artisti üle kogu maailma.

Tänavusel Eesti suurimal rokipeol astuvad üles 50 artisti üheksast riigist. Festvali avapäeva programmi kroonivad Austraalia beatboxi geenius Dub Fx ja hetkel armastatuim kodumaine artist Ewert and The Two Dragons.

Draakonite Rabarocki kontsert on nende sellesuvine ainus festival Eestis. Küll aga astuvad üles nad veel 40 Euroopa festivalil. Ewert üllatab Rabarocki publikut laiendatud koosseisu, spetsiaalse programmi ja visuaalse vaatemänguga.

Laupäeval astuvad peaesinejatena lavale inglise punk-ikoon The Stranglers ja Ameerika peorokkar Andrew W.K., kes esitab Rabarockil täispikkuses legendaarse «I Get Wet» albumi.

Samuti esinevad festivali teisel päeval Briti pauer-indi sensatsioon ja megahiti «Dominos» loojad The Big Pink ning Ameerika hardcore-rokkarid The Dwarves.

Esmakordselt Rabarocki ajaloos saab tänavusel festivalil näha kodumaiste luuletajate ja sõnameistrite paremikku, seda Aapo Ilvese kureeritaval Seenelaval: Üles astub rokkivate luuletajate koorekiht eesotsas Karl-Martin Sinijärve, Merca, Contra, Kivisildniku ja paljude teistega.

Loomulikult leiab Rabarocki pikast esinejate nimekirjast ka parimad kodumaised bändid-artistid,  teiste seas jõuavad publiku ette Metsatöll, Kosmikud, Genka, Winny Puhh, Kukerpillid, Nevesis, Dramamama, Tenfold Rabbit, Liis Lemsalu.

Festivali ajakava näeb siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles