Mis teeb inimese seksikaks Kristjan Kasearu arvates?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kasearu ja tema bänd andsid vanalinna päevade avatseremoonial võimsa kontserdi «A Tribute to Aerosmith»
Kristjan Kasearu ja tema bänd andsid vanalinna päevade avatseremoonial võimsa kontserdi «A Tribute to Aerosmith» Foto: Viktor Burkivski

2008. aasta seksikamaks ühes Lenna Kuurmaaga (kes muuseas on ainuke topelttiitli omanik) valitud laulja Kristjan Kasearu jaoks pole inimese seksikus seotud tema välimusega.

Möödunud aasta valguses ei oskagi Kristjan esiti kedagi, kes olnuks seksikusega silma paistnud, välja tuua. «Eks neis oli ikka, aga praegu kohe ei oska öelda. Ma peaksin selle peale natuke  mõtlema,» ütles Kasearu.

«Minu jaoks teeb inimese seksikaks seestpoolt tulev, ka tema saavutused ja enesekindlusega silmapaistmine,» ütles Kristjan seejärel.

Kroonika seksikate valimise ärajäämist ta aga kommenteerida ei oska. «Eks ta ajakirja jaoks on tõesti pika traditsiooniga üritus olnud ja kindlasti meelelahutusmaastikul üks ärevamaid sündmusi, aga miks see ära jäi - ei tea tõesti.»

Ise tiitli pälvimist peab Kasearu pigem positiivseks. «See käib nagu reklaamiasjaga kaasa. Ega ta meelelahutusmaastikul tegevale inimesele mööda külgi maha ei jookse - tekitab positiivses mõttes kära ja aitab promole kaasa.»

Seda, et Eestist seksikad inimesed otsa oleksid saanud, Kasearu kindlasti ei usu. «Noori... või noh, kindlasti mitte ainult noori, aga uusi ja aktuaalseid staare on ju Eestis küll. Ei usu, et meil siin mingi seksikuse kriis oleks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles