Stilist Triin Randloo laps läheb samasse kooli, kus ta isegi käis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Randloo
Triin Randloo Foto: TV3

Stilist Triin Randloo tütrest Ursulast saab sel sügisel Tallinna 21. kooli kasvandik.

«Häid koole on ju palju, aga kuna elan kesklinnas ning töökoht ka lähedal, siis eeldan, et see oli mõistlik otsus, ja kuna see kool on mulle endale nii armas ja südamelähedane, siis polnud ju kahtlustki,» räägib stilist Triin Randloo, kelle laps läheb samasse kooli, mille ta ise kümme aastat tagasi lõpetas, kirjutab Õhtuleht.

Kooliajast on Triinul vaid positiivsed mälestused. «Müts maha selle kooli ja kõikide õpetajate ees, ma olen väga, väga rahul - esimeses klassis ma ei käinud ning siis läksin muusika eriklassi. Tervitused Grete Pilvikule, kes oli väga lahe klassijuhataja ning gümnaasiumis käisin reaalklassis - mul on ainult väga head mälestused,» naerab ta, et tütre kasvatamine on läinud linnulennul ja on täitsa uskumatu, et väike Ursula juba kooliteele asub.

Triin tunnistab, et tal mingisugust kartust lapse kooliminekuga ei ole, pigem just vastupidi - ta saab nüüd ise koolis nostalgitsemas käia, sest paljud õpetajad on samad, kes tedagi kooliteel saatsid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles