Nõid Nastja põrutab sel nädalavahetusel Kosmosesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõid Nastja.
Nõid Nastja. Foto: Jelena Rudi

Sel pühapäeval, 17. juunil kell 14 on Raadio 2 populaarse saate «Hallo, Kosmos!» külaliseks nõid Nastja, kes avab kuulajatele oma salapärast maailma, kus tegutsevad inglid, ning räägib ka põrgust ja paradiisist.

Siberi vanaemalt sensitiivivõimed pärinud nõiatar jagab raadiokuulajatega oma tavakodanikest veidi teistmoodi ilmavaadet ning jutustab isiklikest kogemustest nähtamatu maailmaga.

«Igal inimesel on kaitseinglid, kellega on võimalik suhelda ja ehkki kontakt ei pruugi meie kogenematuse tõttu kohe esimesel korral õnnestuda, tuleb kannatlik olla ja sedalaadi suhtlemist õppida. Inglid kaitsevad ja hoolitsevad meie eest, see on taevane abivägi,» räägib Nastja ning lisab, et inimene ei peaks liiga agaralt nähtamatu maailma poole püüdlema, see võib lihtsalt hulluks ajada. «Ma ise ei puutu seda, mida mul pole vaja näha või teada,» tõdeb ta.

Nastja räägib saates ka põrgust ja paradiisist, seda laiemaski mõttes kui füüsilisel tasandil ning lisab, et ehkki tavasilmaga ei ole neid võimalik näha, asuvad maised põrguväravad Gobi kõrbes.

Tulevikunägemuste avaldamise osas on nõid ettevaatlik ja ütleb, et meil on lihtsalt raske paljusid asju veel ettegi kujutada. «Meie maailm on materiaalne, see on meie tee. On aga maailmu, mis on teistsugused ja rohkem pühendunult arenenud,» sõnab ta ja ütleb, et oleks naiivne arvata, et kogu Universum pöörleb vaid inimkonna ümber - on väga palju, mida me lihtsalt ei suuda veel mõista.

Hiljuti «Nastja hea tervise kokaraamatu» ilmutanud autor räägib saates ka toidust ja tervisest, armastusest ja naiselikkusest ning jagab praktilisi nippe.
 

Saatesarja «Hallo, Kosmos!» tänavune hooaeg on käivitunud täie hooga ning pakub kuulajatele laiahaardelist vaadet ja kirevaid kilde elu ebatavalisematest ja alternatiivsematest sektoritest.

«Maailm on avar ja põnev ning sinna mahub väga palju! Värvikamad kübemed sellest jõuavad ka raadiokuulajateni, kes on sel hooajal saanud juba seigelda kosmoses teadlase ja visionääri Mart Noorma audioraketiga, sukelduda Marika Tamme juhendamisel tantra saladustesse, piiluda Leesoja nõia, Thule Lee müstilisse maailma, kuulda taimetark Mercedes Merimaa mõtteid inimeste ja õite hingemaailma seostest, tutvuda Anu Rootalu teadmistega iidsest Tiibeti tervisesüsteemist, nautida teemeister Etker Jõelehe teetseremooniat, proovida koos Erkki Peetsaluga kogukonnahüpet, kuulda pimeda nägija Jaanika Grossi mõtteid naiste hoiutamisest ja Aare Baumeri arutlusi meemide võitlusest ning võnkuda Amazon Ensemble loodud šamaanirütmides,» räägib saatejuht Ingrid Peek ning lubab jätkata erinevate ilmavaadete kandjate tutvustamist.
 

Suvehooajal kõlavad esmaspäevast neljapäevani alates südaööst Raadio 2-s saate «Hallo, Kosmos!» valitud kordused.


«Hallo, Kosmos!» on Raadio 2 eetris pühapäeviti kell 14-16

Saadete arhiiv: R2.ee/hallokosmos

Kosmonautide Klubi: Facebook.com/hallokosmos

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles