Veteranid lõid aardeküti troonilt

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Morgan Freeman ja Jack Nicholson filmis «The Bucket List»
Morgan Freeman ja Jack Nicholson filmis «The Bucket List» Foto: outnow.ch

Jack Nicholsoni ja Morgan Freemani uus film «The Bucket List» lõpetas Nicolas Cage’i aardejahi võidukäigu Ameerika kinodes.

Veterannäitlejate uus film, mis räägib vähihaigete elust enne surma, asus kinokülastuse edetabelit juhtima, teenides viimase nädalavahetusega 19,5 miljonit USA dollarit (207 miljonit Eesti krooni), vahendab Wenn.

«The Bucket List» jõudis vaid mõnda üksikusse kinno juba jõulude ajal, ent sellel nädalavahetusel näidati filmi veel umbes 3000 erinevas kinos.

Ice Cube’i komöödia «First Sunday» jäi napilt teiseks, tuues sisse 19 miljonit dollarit ning kolmandaks tuli «Juno», teenides nädalavahetusega 14 miljonit dollarit.

Nicolas Cage’i Disney-film «National Treasure: Book Of Secrets» kukkus seega neljandaks, teenides siiski muljetavaldavad 11,5 miljonit dollarit. Seiklusfilmi kasum on ainuüksi Ameerikas olnud rohkem kui 185 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles