Esimese «Talendijahi» võitis Rubiku kuubiku spetsialist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Talendijaht»
«Talendijaht» Foto: Kanal 2

Täna startis Kanal 2 saade «Talendijaht» uus hooaeg, kus võistlevad poole miljoni kroonise auhinna pärast eriti andekad inimesed.

Talendijahi žüriisse kuuluvad humorist Mart Juur, lavastaja Ain Mäeots, lauljatar Eda-Ines Etti, priimabaleriin Kaie Kõrb ja kulturist Ott Kiivikas.

Saate avasid tallinlased Antti ja Stefan, kes näitasid, mida kõike saab teha jalgpalliga. Kohtunikelt kaks poolthäält ja kolm vastu.

Teisena esinesid Pärnust pärit multitalentsed Rauno ja Eerik, kes mängisid akordionil, kitarril ja trummidel ette neljast loost koosnenud popurrii, millega teenisid žüriilt kolm poolthäält.

Kolmandaks tuli lavale Ženja, kes demonstreeris hammasatleetikat - viiekümnekilone tütarlaps tiris hammastega 2,7 tonnist autot. Kohtunikelt tulid esimesed maksimumpunktid.

Neljandana näitasid oskusi Kohla-Järve breiktantsupoisid Konstantin ja Jefim, kelle pingutus teenis žüriilt kiidusõnu ja viis poolthäält.

Järgmiseks turnis laval Tallinnast pärit Martin, kes näitas väikest osa jalgrattatriali põhielementidest. Kohtunikelt taas maksimumpunktid.

Kümneaastane Kadri-Ann Tallinnast pani Rubiku kuubiku pimesi kokku ühe minuti ja 33 sekundiga ning žürii hindas tema talenti viie poolthäälega.

Tallinlane Sergei näitas mustkunsti, tõmmates paljastest peopesadest välja neli põlevat palli. Ineselt ja Kaielt tuli «ei».

Viimaks näitas Tallinnast pärit Kuldar, et oskab alates 1980. aastast peast öelda kõik kuupäevad ja mis nädalapäev siis oli. Kohtunikud andsid maksimumpunktid.

Žürii hinnangul paistis enim silma Rubiku kuubiku spetsialist Kadri-Ann, kes pääses võistlema peaauhinna eest. Publikuhääletuse tulemusena pääses edasi trikirattur Martin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles