Ines käis astroloogi juures

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eda-Ines Etti
Eda-Ines Etti Foto: Artur Sadovski/Postimees

Viimases Kanal 2 saates «Üks päev» jälgiti seekord Eesti lauljanna Eda-Ines Etti tegemisi ühe päeva lõikes.

Päeva alustuseks tegi Ines väikese salati ning jõi tassi kohvi koore ja suhkruga. Peale seda tuli järgi minna Kalamajja oma uutele CD-plaatidele. «Sõnade kirjutamine lugude puhul on kõige raskem. Meloodiad tulevad iseenesest,» seletas naine teel plaadilattu. Veel lisas ta, et mõnel korral on ta kunstnikust poiss-sõber Martin Saarelt abi palunud aga üldjuhul teeb ikka kõik ise.

«Ma arvan, et mulle meeldib praegusel hetkel kõige rohkem HU, Hannaliisa Uusma,» seletab Ines ning imestab, et 2008. aastal on isegi veel kassetti võimalik osta.

«Esimest korda oma lugu raadiost kuulda on märksa tähtsam sündmus kui juba sajandat korda,» rääkis Ines ning meenutas, et ükskord oli eriti hea tunne, kui lennukist maha tulles kuulis esimesena just enda lugu.

Edasi viis Eda-Ines Etti tee tema helistuudiosse, et viia sinnagi mõned värskelt saadud plaadid ning peale seda sõitis naine spordiklubisse Arigato. Nimelt kinkis tema vend talle jõuludeks spordiklubi stardipaketi. Etti otsustaski teha klubisse esimese külastuse, et saada konsultatsiooni ning panna paika oma talveplaan. Klubis võttis lauljanna vastu Indrek Pertelson, kellega Etti põgusalt oma soovidest ja ootustest rääkis.

«Mina ei tohi kaalu kaotada. Ma mingeid asju vist tänu sellele teha ei saa,» seletas Ines, mille peale Pertelson naljatades leidis, et kui ei ole, mida kaotada, siis ega seda saagi ju kaotada.

Konsultatsioon läbitud sõitis muusik edasi Sauele astroloog Taimi Uuesoo juurde. Kuigi kaksikute tähemärgis sündinud Ines horoskoopidesse ei usu, kuulas ta astroloogi suure huviga. «Ma sain igasuguseid huvitavaid asju teada – et siis kui me sünnime, on juba pooled asjad paika pandud ja mõned asjad on mulle lihtsalt ette määratud.»

«Taimi nägi, et pöördelised momendid on tulemas ja elu võib võtta täiesti uue suuna. Juba 2008. aastal on mingid muutused, see võib olla isiklik ja see võib olla töö alane. Ta andis soovitusi ka isiklikus plaanis. Et nägi väga täpselt, kuidas mul need asjad sees käivad,» meenutas Ines astroloogi räägitud juttu.

Astroloogi juures käidud, läks lauljanna raadiosse intervjuud andma. Inesele meeldib käia raadiostuudiotes tunduvalt rohkem kui näiteks teles, kuna seal on alati väga sõbralikud inimesed ja nalja pidavat ka ikka saama.

Õhtuks oli Inesel plaanitud rahulik õhtu oma kaaslase Martiniga, ent jõudes noormehe juurde stuudiosse, selgus, et ta on Inese jaoks üllatuspeo korraldanud. Vannituppa oli suutnud ennast ära peita 26 sõpra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles