Online-intervjuu: küsi Lowrylt

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti laulu" proov: Lowry, 05.02.2009
"Eesti laulu" proov: Lowry, 05.02.2009 Foto: Photo Factory
Esmaspäeval, 2. märtsil vastab lugejate küsimustele üks lauluvõistluse «Eesti laul» kümnest finalistist, paljude naiste lemmikpoiss, Lowry.

Lowry aka Lauri Pihlap sündis 9. märtsil 1982. aastal Tallinnas. Laulmisega tegi ta algust juba varajases eas, osaledes 16-aastaselt lauluvõistlusel «Kaks takti ette» ning pääses pääses finaalis 10 parema hulka.

Aastal 2000 ühines Lowry ansambliga Soul Militia, mis kuni tänase päevani on vabariigi ainus kaasaegset r&b-muusikat viljelev grupp. Bänd (algusaastatel tuntud ka kui 2XL) alustas duona 1997. aastal. Lowry ühinemisaastal sai bändist kvartett. Sinna kuulusid Ince, Semy, Craig ning Lowry.

2007. aasta kevadel alustas Lowry oma soolokarjääri. Debüütsingel «Breathe» ilmus juulis. Augustis alustas ta debüütalbumi salvestamist. Septembris astus Lowry esmakordselt üles oma uue live-bändiga. Novembris ilmus teine singel «Come Back». Album «Split Personality» nägi ilmavalgust 14. detsembril.

Eesti tänavuseks eurolauluks pürgiva looga «You Ain't What I Need» tegi Lowry algust uue sooloalbumi väljaandmisega. 13. veebruaril jõudis laulu muusikavideo Eesti avalikkuse ette, nädalapäevad hiljem jõudis MTV kaudu ka Läti ja Leedu televaatajateni.

Kui tahad Lowry kohta veel midagi teada, siis jäta oma küsimus artikli kommentaaridesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles