Kuursaalis lauldakse võistu

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karaoke võistluse “FinBaltic Karaokekuningas ja -kuninganna 2008” finaal Pärnu kuursaalis.
Karaoke võistluse “FinBaltic Karaokekuningas ja -kuninganna 2008” finaal Pärnu kuursaalis. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Neljapäeva õhtul toimub Pärnu kuursaalis veebruarikuu karaokevõistluse "Laulame või ise" finaal, nädalavahetusel saab samas aga mõnuga rokkida.

Kuursaali programmijuhi Urmas Lassi teatel oli kuu aja jooksul lauljatel võimalik laulda igal neljapäeval kolm laulu.

"Täna avab iga laulja lauldud laulude nimekirjaga ümbrikud ja loosib sealt välja ühe laulu, millega võib võita peaauhinna," seletas Lass. "Auhind on kõrtsile igati vääriline: viis kasti õlut või siidrit olenevalt võitja soovist."

Reedel toimub kuursaalis Jack Daniel'si klubiõhtu, mis on mõeldud rokkmuusika austajatele. Live-kavaga astub üles eelmisel aastal väga popiks saanud bänd Shanon.

Rokkmuusika klassikat ja muidu väärt muusikat mängib DJ Maanus Metsik.

Laupäeval kolib Tartu Püssirohukelder oma ihubändi Amedeusi ja DJ Sven Sumbergiga Pärnu kuursaali.

"Kuursaal täitub hääde mõtete linna feeling'uga, mida kutsume pärnakaid nautima," meelitas Lass. "Kevadel kolib Pärnu kuursaali seltskond omakorda Püssirohukeldrisse."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles