Elevant Fien: Tšehhi lööb Venemaale esimesena värava

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elevant Fien
Elevant Fien Foto: Tallinna loomaaed

Tallinna Loomaaia elevant Fien, kes ennustab Euroopa jalgpalli meistrivõistluste mängude tulemusi pakub, et tänastes mängudes lõpeb Poola - Kreeka mängu avapoolaeg viigiga ja Venemaa - Tšehhi mängus lööb esimese värava Tšehhi.

Tallinna Loomaaia 29-aastane elevant Fien moodustab koos Aivar Kuusmaa, Gert Kullamäe, Marko Kristali ja Kalev Kruusiga Sõprade klubi, mis ennustab EURO 2012 finaalturniiri tulemusi. Nii eile kui täna tegi Fien oma ennustused apelsinidega. Elevant Fieni ennustustele saab kaasa elada igal hommikul kell 8:30 Tallinna loomaaia veebikaamera vahendusel internetis ning 14:00 loomaaias kohapeal.

Esimese mängu osas on elevandiga sama meelt Kuusmaa ja Kristal. Teises kohtumises Venemaa jaTšehhi vahel pakuvad ülejäänud neli Sõprade klubi liiget, erinevalt Fienist, esimeseks väravalööjaks Venemaad.

2012. aasta Euroopa jalgpalli meistrivõistlused korraldajamaades on ennustajateks samuti elevant (Poolas) ja lisaks veel siga (Ukrainas).
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles