Aigi Vahing alustas täiesti uut elu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"LÕBUMAJA" - Kino Sõprus, Noa Noa ja S'NOB korraldatud jõulu-eelsel nais-fluidumiga rikastatud esilinastuspeol 1. detsembril 2011 
Aigi Vahing
"LÕBUMAJA" - Kino Sõprus, Noa Noa ja S'NOB korraldatud jõulu-eelsel nais-fluidumiga rikastatud esilinastuspeol 1. detsembril 2011 Aigi Vahing Foto: Viktor Burkivski

Kunagine seltskonnatäht ja glamuuritar Aigi Vahing, keda me kõik mäletame näiteks suprestaarisaate esimese hooaaja menuka juhina, on muutunud kogu oma senist elu.

Pühapäeval toimunud avatud uste päeval Lilleorus võis näha tundmatuseni muutunud, särava ja kauni väljanägemisega Aigit juhtimas ökokogukonna uue Emamaja heaks peetavat vaikset oksjoni, mis oli täielikult ka Aigi idee, kirjutab ajakiri Naised.

Väidetavalt on kunagine kaunis seltskonnatar loobunud Tallinna elukohast, elades Lilleoru ülskasutatavas kogukonnamajas.

Samas pole ta katkestanud oma tööd kino Sõprus turundusjuhina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles