Kristjan Kasearu: minu süda on vaba

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kasearu liigub ringi brüneti kaunitariga
Kristjan Kasearu liigub ringi brüneti kaunitariga Foto: Viktor Burkivski

«See lugu ei ole isiklik, sest ma ei kirjuta laule iseenda pealt,» muigab rokkar Kristjan Kasearu, kelle uue singli «Kas sa tead» tekst helendab ebaeestlaslikust kirglikkusest. «Minu meelest on õige selle loo kohta öelda dirty passion - see on hea kirjeldus.»

Rokkar, kel on nüüd roll koosluses Kristjan Kasearu and The Heft, lisab naerdes, et taoliste kirglik-valuliste tekstide kirjutamiseks piisab heast kujutlusvõimest ja mitte üksnes enda, vaid ka teiste kogemustest, kirjutab Õhtuleht.

«Eks see laul kirjeldab mingis mõttes kättesaamatut armastust,» lausub Kristjan . «See on ju jõud, mis paneb mägesid liigutama - see on tunne, millega on väga paljud kokku puutunud.»

Egas ometi rokkar ise praegu täiest jõust mõne tütarlapse poolehoiu pärast mägede liigutamisi ei soorita - mees naerab ning annab fännidele jätkuvalt lootust. «Minu süda on vaba - ei ole saanud veel lukku panna.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles