Robynit häirib Spearsiga võrdlemine

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robyn
Robyn Foto: WENN

Rootsi poplauljatar Robynile ei meeldi, et teda pidevalt Britney Spearsiga võrreldakse.

Nii Robyn kui Spears olid mõlemad 1990. aastatel USAs edukad Max Martini kirjutatud lauludega, kuid rootslanna naasis pärast Backstreet Boysiga tuuritamist kurnatuse käes kannatades kodumaale, kirjutab Digitalspy.

Lauljanna sõnul on tal hea meel, et ta USAst lahkus, kuna kuulsus saabus liiga noores eas.

«Me oleme erinevad. Ma sain väga noorelt kuulsaks, kuid ma suutsin aja maha võtta. Minu meelest oli see õige tegu,» rääkis Robyn ajalehele The Sun erinevustest enda ja Britney Spearsi vahel.

«Olen uhke, et otsustasin pärast oma esialgset edu USAst lahkuda ja selgeks teha, kes minust saab. Usun, et see oli mulle kasulik,» seletas lauljanna.

«Võib-olla näitab see mu intelligentsust, aga ma sain aru, et ainus, mis luges, oli muusika ning mul oli vaja kohta, kus keegi mulle ei ütleks, mida ja kuidas teha,» meenutas Robyn. «Minu jaoks on kõige tähtsam nautida seda, mida teen ja see on olnud kõigi mu otsuste lähtepunkt.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles