BändCämp Bättle paneb bändid kaklema

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BändCämp Bättle paneb bändid kaklema
BändCämp Bättle paneb bändid kaklema Foto: Firmabänd

Äsja firmabändi võistluse korraldanud BändCämp kutsub bände registreerima BändCämp Bättle demovooru. Registreerima on oodatud kõik eesti bändid ja artistid.

"Nähes järjest konkureerivamaks muutuvat muusikatööstust peame bändi tegevuse juures oluliseks osaks, lisaks muusikale, fännkonna kaasamist. Varem korraldatud viie bändivõistluse (LiveBändCämp ja Firmabänd) põhjal võime öelda, et bändidel on suur huvi võistlusest osa võtta, sest antud võistlus on auhinnapaketi poolest senini väärtuslikeim, " ütleb BändCämpi eestvedaja Ikevald Rannap.

"BändCämp Bättle auhinnapakett annab bändidele kala asemel "õnge". Raha andmise asemel antakse võimalus bändil liikuda järgmisele tasemele oma karjääris. Auhindadeks on salvestus Downtown stuudios, fotosessioon, muusikavideo tunnustatud Eesti videotegijalt Masa (Hindrek Maasik), kes on teinud Eestis videosid näiteks ansamblile Nevesis ning mitmele välismaa artistile; singli ja video esitluskontsert Rock Cafes koos PR-toega ja palju muud," ütleb Ikevald Rannap.

 

Bändide demovooru registreerimine kestab kuni 14. juunini

Osalema on oodatud kõik eesti bändid ja artistid. Iga nädala kolmapäeval 20.06-25.07 võistlevad 2 bändi omavahel finaalikoha eest Cathouse-i terassil Viru Keskuse kõrval.

Finaal toimub 3. augustil RockCafes ning on osa BändCämp Festiväälist

Registreeruda saab aadressil:www.bandcamp.ee/battle
 

BändCämp Bättle konkurssi korraldab BändCämp, mille missiooniks on arendada inimeste loomingulisust läbi muusika korraldades erinevaid võistlusi ja leides bändidele esinemisvõimalusi ning pannes tavainimesi läbi tegema laulutegemise protsessi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles