Mart Sanderist saab superstaarisaate kolmas kohtunik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Sander
Mart Sander Foto: Jelena Rudi

TV3 «Eesti otsib superstaari» uuel hooajal võtab Maarja-Liis Ilusa ja Mihkel Raua kõrval kohtunikelaua taga koha sisse Mart Sander.

Mart Sander tunnistab, et võttis pakkumise vastu, kuna tegu on siiski tema erialaga ning seetõttu pidas otsust igati õigustatuks. Pealegi on mees varasematel hooaegadel koos oma orkestriga saate bigbandi voorudes osalenud.

«Tänu sellele oleme leidnud palju lauljaid, kellega töötame regulaarselt - näiteks Luisa Värk, Raimondo Laikre, Imre Saarna ja Teele Viira. Jõuluturnee oleme teinud koos Birgit Õigemeele ja Jana Kasega. Ühesõnaga, ma olen asjaga nii või teisiti natuke seotud olnud ja huviga toimuvat jälginud,» kommenteeris Sander.

Mart Sander usub, et temast saab «ettevaatlik» kohtunik ning ta ei soovi osalejate suhtes väga paikapanevaid avaldusi öelda, kuna muusikuna teab ta, kui raske on ennast ühe minutiga tõestada.

«Kohtunik ei tohi olla külm, kuid ta peab oskama end hetkeemotsioonist distantseerida,» lausus mees. «Kõige vastutusrikkam on eelvoorude aeg - oskus mitte väsida ega muutuda hoolimatuks, vaid näha läbi kogu selle virvenduse mõne inimese tõelist annet.»

Eelvoorudesse ootab kohtunik Sander võimalikult erinevaid tüpaaže.

«Ootan just erinevate välimuste ja häälematerjalidega lauljaid, sest isegi siis, kui nad pole superstaari-materjal, võib mõnega ühes või teises projektis edukat koostööd teha.»

Kaaskohtunikke peab Sander tarkadeks nii erialaste oskuste poolest kui ka inimestena. Lisaks on Maarja alati väga oodatud külalissolist Sanderi orkestri ees.

Sügisel TV3 eetrisse jõudva «Eesti otsib superstaari» sarja on oodatud 16-35-aastased, kelle suurimaks unistuseks on saada lauljaks; registreerumiseks on vaja täita ankeet TV3 kodulehel.

Eelvoorud toimuvad neljas Eesti linnas:

- 11. augustil Narvas
- 18. augustil Viljandi Pärimusmuusika Aidas
- 25. ja 26. augustil Tallinnas Solaris Keskuses
- 1. ja 2. septembril Tartus Tasku keskuses ja Dorpat konverentsikeskuses

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles