Saatesarja «Eesti otsib lemmiklaulu» juhib Alari Kivisaar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib lemmiklaulu»
«Eesti otsib lemmiklaulu» Foto: TV3

TV3 kevadhooaja uue muusikasarja «Eesti otsib lemmiklaulu» saatejuht on Alari Kivisaar.

«Olin hetkegi mõtlemata saatejuhi rolliga nõus. Usun, et tegemist on tänuväärse suurprojektiga, mis on täis muusikalisi üllatusi. Kindlasti tekitab saates kõlavate laulude kuulmine äratundmisrõõmu, nostalgiat ja positiivseid emotsioone,» ütles Alari Kivisaar.

Alari Kivisaar alustas saatejuhikarjääri 90ndate alguses Raadio Tartus, ta on ka üks Eesti edukamaid DJsid ning plaadifirma OK Records juhtidest. Kivisaare vedamisel ilmus aastaid Eesti muusika kogumik «Eesti Hit».

Alari Kivisaare juhitav hommikuprogramm on ajakirja Nädal küsitluse põhjal tunnistatud seitse aastat järjest parimaks raadiosaateks ning Alari Kivisaar parimaks saatejuhiks. Kivisaar on ka tuntud harrastusfotograaf.

«Eesti otsib lemmiklaulu» on TV3 kevadhooaja suurprojekt, mille käigus valib rahvas aastakümnete jooksul Eesti artistide esitatud lugude seast välja kõigi aegade kauneima laulu. Tänaseks on pakutud juba üle 400 erineva loo, mis pärit nii Eesti kui välismaa autorite sulest.

Populaarsemad laulud kõlavad Eesti tipplauljate esituses 9-osalises telesaates «Eesti otsib lemmiklaulu». Saatesarja finaalis valivad eestlased telefonihääletusel oma kõigi aegade lemmiku. «Eesti otsib lemmiklaulu» jõuab TV3 eetrisse märtsikuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles