Sylvester Stallone lükkas ümber väited steroidide tarvitamisest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone Foto: AP / Scanpix

Näitleja Sylvester Stallone andis vastulöögi oma endise kihlatu, Janice Dickinsoni, väidetele, justkui oleks mees steroide tarvitanud.

Endine supermodell Dickinson avalikustas hiljutises telesaates, et märulifilmide staar tarvitas oma musklite suurendamiseks keelatud aineid ning väitis isegi seda, et mees süstis ükskord ainet ka tema käsivarde, kui naine magas, vahendab WENN.

«Ta süstis mind. Ma ärkasin üles ja mu käsivars oli hiigelsuur – täis steroide, testosterooni ja kõike seda kraami,» ütles Dickinson.
Stallone oli Dickinsoniga kihlatud 1990.aastate alguses, kuid mees lõpetas kooselu pärast seda, kui DNA ekspertiis tuvastas, et ta polnud Dickinsoni tütre, Savannah´, tegelik isa.

Näitleja esindaja sõnul on jutt steroididest järjekordne väljamõeldis, öeldes ajalehele New York Post: «Janice Dickinson valetas oma lapse kohta ja samamoodi valetab ta ka steroidide kohta.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles