Eesti hiphop sai uue video: Okym Riim «Vanglaplaneet»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader Youtube.com videost

Mitte ainult Eesti hiphop publikule, vaid ka laiemale üldsusele oma erakordse sõnaseadmisoskusega tuntud Saaremaa räppar Okym Riim, on valmis saanud oma uue plaadi esimese singli ja video.

Lugu kannab nime «Vanglaplaneet» ning mille sõnad arutlevad meie tsivilisatsiooni ebaõnnestumistest tulenevate probleemide üle. «Mul on kõrini sellest, kuidas inimkonda lollitatakse, kiusatakse ja suisa mõnitatakse. Eliitgrupeeringud kui sellised kasutavad ära lolli ja harimata pööblit, kes arvab, et nii asjad käivadki,» ütleb Okym ning lisab: «Ja midagi ei võeta ette! Heal juhul seistakse pool päeva kuskil vaikselt plakatitega või elatakse end välja kodus teleka või arvuti ees. Enese õiguste eest peaks rohkem seisma ja see õnnestub vaid siis, kui ennast harida!»

«Vanglaplaneet» esitajaks on märgitud Mulju Tom, kes on aga Okym Riimi üks alter ego´sid. «See on see minu paha pool: see loom minu sees, kelle peab vahepeal välja jalutama laskma,» selgitab Okym Riim loo ja esitaja tagamaid. Loole muusikalise poole eest on hoolt kandnud rohkem ehk drum´n´bassi seltskonnas tuntud Eesti produtsent Prospecta. Video on filminud Felix Laasme, kes on muuhulgas teinud räppar Beebilõusta «Isale» ja «Mendid» videod

Okym Riim andis oma esikplaadi «Kirjad Aguli Seintel» välja 2010. aastal Superbandiit Recordsi alt. Uus plaat, mis ilmub 2012 sügis, lastakse välja koostöös Legendaarne Recordsi ja Pirados Brand´iga.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles