2007. aasta Darwini auhinna võitjad kuulutati välja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šerri
Šerri Foto: Wikipedia.org

2007. aasta Darwini auhind läks ameeriklasele, kes suri alkoholiga tehtud klistiiri tagajärjel.

Darwini auhind on naljaauhind, mida jagatakse neile, kes on mõne jabura juhtumi tõttu kogemata surma saanud ja selle tõttu inimkonna genofondi parandanud, kirjutab blogspot.com.

 

Nii sai oma surmajuhtumi tõttu tunnustatud 58-aastane Texases elanud mees, kes ei saanud kurgupaistetuse tõttu alkoholi juua. Mees lasi joomise asemel oma naisel endale kahe 1,5 liitrise pudeli šerriga klistiiri teha. Mees suri selle tagajärjel.

Teise koha ja kahekordse Darwini auhinna sai  Lõuna-Carolina paar, kelle alasti surnukehad leidis politsei ühel varahommikul teelt.

Politsei ei saanud esialgu aru, mis nende surma põhjustas. Lõpuks leiti lähedaselt püramiidikujulise katusega maja katuselt korralikult kokku pandud riided. Seal seksinud libisesid lihtsalt alla.

Neile järgnes Ida-Saksamaal elanud mees, kes püüdis muttideprobleemi lahendada sellega, et torkas maa sisse metallvardad, millest lasi elektri läbi. Kahjuks hoidis ta ühest elektriliselt laetud vardast kinni ja kaotas elu.

Darwini auhinna sai ka Lääne-Virginias elanud farmer, kes vana küüni maha lõhkus. Ta lõikas suures õhinas kandvad talad läbi ja ehitis kukkus talle kaela.

Jabura surma eest sai auhinna ka Illinoisi mees, kes vedas kihla, et suudab läheneva rongi ees kõige kauem raudteel olla. Kahjuks ta oma võitu ei näinud.

Darwini auhinna vääriliseks tunnistati ka 29-aastane arvutispetsialist, kes hukkus selle tõttu, et ta autoga sõitmise ajal sülearvutis tööd tegi.

Darwini auhind on nime saanud evolutsiooniteooria looja Charles Darwini järgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles