Kristi Ojasaar: kõige uhkemad ehted olid Evelinil

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirjanike Liidu esimees Karl Martin Sinijärv
Kirjanike Liidu esimees Karl Martin Sinijärv Foto: Priit Simson
Elu24 uuris ka paarilt tuntud moekalt naisterahvalt, millised kostüümid ja aksessuaarid neid tänavusel presidendiballil kõige enam erutasid.
Buduaari moe-ja ilutoimetaja Kristi Ojasaar, milline oli sinu esmamulje «pingviinide paraadil» nähtud daamide õhtutualettidest?

Oli meeldiv näha, et paljud kaunid naised julgesid musta asemel kanda värvi. Esindatud olid kõik puhtad toonid: sinine, punane, kollane, roheline, jne.

Oli näha ka aasia stiilis kleite, mis hetkel on väga moes. Kõige ilusam must kleit oli minu arvates Toomas Tõniste abikaasal Ingrid Tõnistel.

Millised ehted sulle enim meeldisid?

Moes on praegu suured ehted. Ansipi abikaasal oli sinise kleidi juurde sobitatud kuldne kaunistus, mis mõjus kui kaelakee. Urve Palol olid suured uhked kõrvarõngad.

Evelin Ilvesel olid massivsed ehted nii kõrvas, näpus kui ka käel. Evelini kleidi värvivalik oli hea. Lõikelt oleks võinud kleit paremini seljas istuda.

Evelinil olid õhtu kõige uhkemad ehted, kuid ta oleks võinud jätta siiski kätte kas ainult sõrmuse või käevõru.

Esimesel leedil oli ka ilus soeng ning Evelini sisemine sära muudab ta alati kauniks, mida iganes ta kannab.

Sinu lemmikkleidid?

Keit Pentuse kollane kliet oli mõnus värskendus tumedasse massi. Jumekas nahk ja ilus figuur lubavad alati julget valikut.

Ja ämbrid?

Liis Lassi kleit jäi kahjuks arusaamatuks. Temasugune ilusa kehaga noor naine oleks võinud valida teistsuguse kleidi.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles