Slash: mu raamat ei julgusta narkootikume tarvitama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Slash
Slash Foto: Joe Maher / WENN

Rokkar Slash lükkas ümber väited, nagu näitaks tema värske autobiograafia kangeid narkootikume glamuurses valguses, kinnitades, et kuulis omal ajal narkootikumide tarvitamise kohta palju hullemaid lugusid, kuid sattus siiski sõltlaste ridadesse.

Endine ansambli Guns´N´Roses staar, kes on nüüd tegev bändis nimega Velvet Revolver, kirjeldab oma raamatus «Slash» detailselt võitlust alkoholi- ja heroiinisõltuvusega, vahendab WENN. 

Nüüdseks karsket elu elav 42-aastane muusik ei ole mures selle pärast, et ta raamat noori fänne narkootikumide tarvitamise teele kallutaks.

«Mulle on räägitud palju hullemaid ja negatiivsemaid lugusid narkootikumidest, kui need, mis mu raamatus kirjas on, ja ma ikkagi asusin neid tarvitama. Kui sa oled tark, saad sa aru, kust raamat algab ja kuhu see välja viib ja sa ütled: «See tundub üks paras piin olevat». Samal ajal oli narkootikumidega seotud ka palju lõbusaid hetki. Ma ei kahetse midagi,» ütles Slash.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles