Raivo Suviste viib 50 kolleegi Indiasse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Suviste
Raivo Suviste Foto: Kalev Lilleorg / Naisteleht

Eesti edukaima teleprodutsendi Raivo Suviste produktsioonifirmal läheb hästi.

Järgmisel nädalal lennutab menusaateid «Tantsud tähtedega», «Kes tahab saada miljonäriks?», «Õnne 13», «Kodu keset linna», «Ohtlik lend», «Terevisioon» ning «Pehmed ja karvased» tootev mees India kuurortpiirkonda Goasse 50 inimest, kelle hulgas on kogu tema firma töötajaskond, seriaali «Kodu keset linna» tiimi ja näitlejad, kirjutab ajakiri Naised.

 

Kõigil sõitjatel on võimalik soodsalt  reisile kaasa võtta lähedane inimene ja nii tekkiski  suur reisiseltskond, mis võtab enda alla pea  kolmandiku 13. jaanuaril Tallinna-Goa tšarterlennukis.

 

«Suvel meie firma puhata ei saanud, käisid «Ohtliku lennu» võtted ja alustasime saate «Tantsud tähtedega»  ettevalmistusi,» selgitas Suviste.

 

Ta lisas, et üldse oli möödunud aasta väga töine ja selle pärast  puhkavadki nad hooaja madalseisu ajal kõik koos.

 

Puhkus on siiski ühendatud ka tööga, sarja «Kodu keset linna» stsenarist Kerttu Rakke  on juba asunud India teemat  uutesse seeriatesse sisse tooma ning selle tõttu ei saa seriaalitähed Martin Veinmann ja Kleer Maibaum ainult puhkusele keskenduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles