Kristiina Aigro viis ilunippi, et fotol loomulikult ilus näida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Heinmets-Aigro
Kristiina Heinmets-Aigro Foto: TV3

Eksmiss, kogenud modell ja ärinaine Kristiina Aigro on fotokaamera ees ja taga olnud lugematul arvul kordadel. Buduaar uuris Kristiinalt häid nippe, mida ta õpetab algajatele modellidele ja mida ka ise silmas peab, et fotodel kaunis välja näha.

«Miks Hollywoodi staaridel on punasel vaibal tihti käed puusas ja jalad ristis? Sest see on kõige lihtsam variant alati iga nurga alt kaunis välja näha,» õpetas Kristiina kevadel Buduaari ajakirja jaoks korraldatud Bastioni pildistamisel.

Kristiina soovitab alati kontrollida viit põhidetaili, et need oleks paigas. «Selleks kulub umbes viis sekundit ja tulemus on alati meeldiv ja kaunis. Kuid selleks pead ka ise peegli ees tööd tegema ja oskama oma unikaalsust enda kasuks pöörata,» räägib Kristiina.

Kristiina soovitused:

1. Hoiak. Sirge selg lisab elegantsi, vormib piltidel keha kaunimaks ja teeb pikemaks. Katseta mõned korrad koos korsetiga ja jäta tunne meelde. Küürus naine jääb pildil kole, kui tegemist pole just kõrgetasemelise kõrgmoe fotoseeriaga.

2. Käed. Kehast eemale ja alati sätitud. Pööra tähelepanu sõrmedele, harali sõrmed mõjuvad koledasti. Vastu keha surutud käed muudavad käsivarred paksemaks. Käsi puusas hoides muudab see käsivarred peenemaks ja rõhutab peenikest pihta.

3. Jalad. Vales asendis jalad võivad muuta riietuse koledaks. Kõige lihtsam, pane jalad risti kokku! Miks staarid seda teevad? See muudab puusad pildil väiksemaks ja sääremarjad peenemaks ja paksud põlved ei paista välja. Seda on kõige lihtsam teha, iga teine poos nõuab suuremaid katsetusi ja harjutamist.

4. Silmad. Pilk on kõige olulisem! Alati mõtle millelegi, kui sind pildistatakse, see väldib tühja pilgu tekkimist. Kui soovid naeratavaid silmi, mõtle millelegi helgele.

5. Naeratus. Muudab iga poseerija kaunimaks ja säravamaks. Milline naeratus sulle täpselt sobib, seda harjuta peegli ees. Ülisuur naeratus sobib vähestele. Õpi ära üks kindel naeratus, mis sulle alati sära annab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles