Video: tivoliärimees Lauri Viikna ei usalda oma töötajaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reporter.ee

Tivoliärimees Lauri Viikna oli vaevu paranenud pankreatiidist, mis heitis ta surma lõugade vahele, kui tsikliavarii ta uuesti haiglasse viis.

Õnnetus juhtus mai keskel Peterburi maanteel, kus Lauri bussist möödasõitu tehes külili kiviklibusse, betoonjubinate ja metalltorude vahele lendas, vahendab Reporter.ee.

Ootamatud terviserikked on pannud mehe ümber hindama vaated oma tegemistele. Nii otsustaski Lauri, kes korraldab tänavu kahte tsirkust, Tivoli Tuuri ning Krokodillide ja Reptiilide Show'd, jagada oma äride juhtimise vastutuse tütarde Getteri ja Beritiga.

Lauri ütleb, et tahad või ei taha, mingil hetkel jõuab tivoli- ja tsirkusebisnesis asi lõpuks perekonnani välja. Kuna selles äris liigub sularaha, siis võõraid usaldada ei saa. Lauri sõnab, et kui ta paneb suvalise inimese pileteid müüma, siis võib too raha oma taskusse toppida. Kui aga oma inimene raha taskusse paneb, siis jääb see perekonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles