Queen Latifah sattus geiparaadil sekeldustesse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitlejatar ja lauljatar Queen Latifah
Näitlejatar ja lauljatar Queen Latifah Foto: GUS RUELAS/REUTERS

Queen Latifah sattus Californias toimunud geiparaadil sekeldustesse kõmumeediaga.

Lauljatari sõnul ei ole festivalil viibimine märk sellest, nagu ta oleks n-ö kapist välja tulnud, vahendab Entertainment Weekly.

«See pole kindastli nii. Ma pole oma isiklikus elus mitte kunagi sellise küsimuse ega valiku ees seisma pidanud. Seda lihtsalt ei juhtu,» jäi staar endale kindlaks. Naise seksuaalse orientatsiooni üle on kõmumeedia veergudel arutletud juba varem. Paraadil teatas staar 10 000 inimese ees, et on tahtnud seal osaleda juba väga pikka aega.
«Geiparaadil osalemine on minu jaoks väga lõbus meelelahutus. Esimene show, mille eest mulle 10 000 dollarit maksti, toimus ühes San Franscisco geiklubis,» uhkustas ta ja lisas, et see toimus 90ndate aastate algul.

42-aastane naine saatis oma fännidele ka väikse sõnumi, öeldes et kõige parem on üksteisele anda võimalikult palju armastust. «Kui inimesed peavad taluma viha ja kiusamist, siis kõige suurem relv sellega võitlemiseks on armastus.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles