Kõige uhkema vastlakukli tegi Tõehetke-Lilit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unelmate printsessid Star FMi hommikprogrammis
Unelmate printsessid Star FMi hommikprogrammis Foto: Star FM
Star FM hommikutiim tähistas Vastlapäeva koos unelmate printsessidega.Teiste seas oli kohale palutud ka saates kaasa lööv Tõhetke-Lilit, kes meisterdas kõige uhkema vastlakukli. 

 Vastlakukleid valmistasid viis tüdrukut saatest «Unelmate printsess» vahukoore, maasikamoosi, kirsikompoti ja šokolaadisiirupiga.

Allan Roosileht sai oma unistuste kukli, Peeter Oja vastuse küsimusele, kas saates porri ka näeb ja Pille Minev tegi ise endale oma vastlaburgeri.

Veel uurisid saatejuhid tüdrukutelt, miks nood saatesse üleüldse läksid, kui oli teada, et unelmate prints Robertol oli juba oma printsess olemas.

«Pulli ja funi pärast,» ütlesid printsessid justkui ühest suust ning kinnitasid, et keegi ei läinud sinna tegelikult rikast välismaa meest otsima.   

«Ka mina ei läinud sellesse saatesse meest otsima, sest olin alles just lahutanud, kui seda saadet tegema hakati ja ausalt öeldes ei tea ma ka ühtegi inimest, kes kohe, kui lahutab hakkaks uut suhet otsima,» pajatas Tõehetke-Lilit.

Saatesse läks Lilit enda sõnul seepärast, et  tal oli tol hetkel natukene rohkem vaba aega ning et sõbranna Triinu kutsus teda endaga koos saatesse.

Lilit leidis endale uue elukaaslase, Riivo, hoopis eelmisel sügisel ühest ööklubist.

Meeleolukat vastlapäeva saadet saad kuulata täies pikkuses SIIT

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles