Usher peab end geniaalseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usher
Usher Foto: SIPA USA-KT/SIPA/SIPA USA-KT/SIPA

Kõrge enesehinnanguga Usher peab kõiki oma tegusid geniaalseteks.

Mehe jaoks on tähtis elu täisväärtuslikult elada ning uskuda kõikidesse oma ettevõtmistesse, vahendab ajakiri Q.

«Elan nii, nagu iga päev võiks jääda viimaseks. Lähenen kõikidele asjadele ja situatsioonidele, nagu need oleksid maailma kõige geniaalsemad. Isegi kui ei ole,» ütles Usher. «Usun siiralt, et iga hetk juhtub midagi imelist ja usun, et olen võimeline sellist käitumist jätkama. Naudin igat hetke. Tõepoolest.»
Lisaks ei hoia ta end tagasi ja tunnistab, et näeb välja väga atraktiivne, kütkestab naisi ning naudib seda täiel rinnal. «Kui ma saaksin oma head välimus n-ö maha keerata, arvan et ei teeks seda. Mind on hea välimusega õnnistatud. Ja kasutan seda fakti pigem ära. »

Usher pihib, et kõrge enesehinnang oli tal juba lapsena. «Ema ütles mulle alati, et peaksin lõpetama kõigile kuulutamise, et minust saab kunagi superstaar. See oli kõikide jaoks liiga palju taluda, aga minul oli vaja midagi, millesse uskuda.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles