Täna toimub Raekoja platsil suur Lilleball 2012

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilleball 2011 Tallinna vanalinnas. Lilleballi võitis Anna Pokazanjeva töö "Tuli" Moskvast
Lilleball 2011 Tallinna vanalinnas. Lilleballi võitis Anna Pokazanjeva töö "Tuli" Moskvast Foto: Viktor Burkivski

Nagu juba traditsiooniks on saanud, toimub ka sel aastal Raekoja platsil, Vanalinna päevade raames, Tallinna Lilleball.

Täna saab Tallinna südamest tippfloristiline meka, täites Raekoja platsi värvide, lillede ja muusikaga!

 
Konkursi Lillekleit 2012 tarbeks valmistatakse uhkeid šedöövreid juba varavalgest. Professionaalsed lilleseadjad sätivad värsketest lilledest kunstiteosed otse modellidele selga.
 
Kohal on 19 võistkonda erinevatest riikidest. Iga kleit on tähelepanu väärt meistrteos, mis tuleb esitlusele kolmeminutilise showna.
 
Üks florist Venamaalt on taustaetenduse tarbeks endaga kaasa võtnud lausa väikese teatritrupi,  paljastab Lilleballi korraldaja Heiti Põder.
 
Iga kleit, esindab floristi ideed koos spetsiaalselt valitud muusika ja koreograafiaga. Vaatajad näevad unustamatuid maagilisi etendusi Raekoja platsil juba täna õhtul.
 
Õhtut juhivad Merle Palmiste ja Jana Kask.
 
Üles astub meisterklassi showga Euroopa meister 2011 Natalia Zizko.
 
Võitjaid ootab ohtralt auhindu: karikaid, kingitusi nii korraldajatelt, kui ka sponsoritelt, šampanjadest kuni luksuslike laevakruiisideni.
 
Lilleballi idee autor, lillekuninganna Tatjana Tridvornova paneb välja eripreemia reisi koos meeskonnaga Monacosse, kus toimub juba aastast 2002 BAL des fleurs - Lilleball Prantsuse Riveras, Villa Ephrussi de Rochildes. 
 
 
 
Lilleball laieneb iga aastaga. Nii korraldab Tridvornova tiim lilleballi juba kolmandat aastat ka Hispaanias ja mitmeid aastaid Moskvas. 
 
Hiljuti saadi kutse juba ka järgmiseks aastaks, et korraldada Tallinna Lilleballi Baikali ääres.
 
«Meie unisus on teha Lilleball sama kuulsaks, kui Eurovisioon,» pajatab ürituse korraldaja Heiti Põder.
 
«Miks mitte, sest meie missioon on ühendada rahvaid! Lilled ja muusika ja armastus ei vaja tõlkimist,» on Põder energiast pulbitsev.
 
«Tööd ja reisimisi on kalender täis. Juba paar nädalat pärast lilleballi, 16. juunil, teeme Moskvas muinasjutulise pulma viiekümnest tuhandest pojengist,» toob põder näite Lilleballi korraldajate edust ka mujal riikides.
 
Tridvornova parem käsi ja lilleballi peakorraldaja Heiti Põde on ka kaasatud näiteks ka St Peterburgi Four Season Hotelli avamisele florist-peadisainerina ja õige pea on teda ees ootamas ka üks teinegi suurprojekt Bakuus.
 
 
 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles