Üritustesari «Featuring:» korraldab kontserdi kodutute kasside toetuseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Stella
Ansambel Stella Foto: Evert Palmets

Laupäeval, 28. veebruaril toimub Tallinnas, Von Krahli teatri baaris järjekordne üritus sarjast «Featuring:» - seekordne üritus kannab aga alapealkirja «Kassikontsert», kuna üritusest saadava tuluga toetatakse kodutute kasside elujärje parandamisele pühendunud Kasside Turvakodu.

«Tegu on kolmandat korda toimuva heategevusüritusega, mille tulu läheb MTÜ Kasside Turvakodu kassikeste ravi-, söögi- ja steriliseerimiskulude leevendamiseks,» ütles idee autor Liisi Joala.

Veebruari viimasel päeval toimuv «Featuring: Kassikontsert» on ühtlasi ka juba 15. kontsert Featuring: - sarjast ning just sel puhul otsustasid ürituse korraldajad kontsertsarja edu jagada ka nendega, kes end ise aidata ei saa.

«Otsustasime ürituse tuludega toetada abivajajaid, et raskel ajal teistele eeskujuks olla,» lisas üritustesarja «Featuring:» peaorganisaator Risto Karupoeg.

Muusikalise poole eest hoolitsevad üritusel Jaan «Orelipoiss» Pehk, müriseva rokilainega publikut raputav Zahir ning ürituse peaesinejaks on naiselikult lummav, hüpnotiseeriv ja kaasahaarav ansambel Stella.

Plaadimängijate taga võtab positsiooni sisse Mihkel «Foto» Kirss ansamblist Ans Andur.

Üritus algab kell 22.00 ja sissepääs Kassikontserdile maksab 100 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles