Sunset avab klubihooaja Ott Leplandi kontserdiga!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti eurolaulik Ott Lepland
Eesti eurolaulik Ott Lepland Foto: Sergey Ponomarev/AP

Sel nädalavahetusel, 1. ja 2. juunil toimuvad Pärnus ööklubi Sunseti klubihooaja avapidustused, mille avab kontserdiga eurostaar Ott Lepland.

See on Otile esimene esinemine kodupublikule peale edukat Eurovisiooni. Lisaks Ott Leplandi kontserdile esinevad Sunsetis ja Sunseti uuel väliterrassil  tuntud kodumaised plaadikeerutajad nagu Erlend Aav, Urmas Kolsar, Lang&Yep, Möls, Lady Diana D, Meelis Meri, Tom Lilienthal, Beat Service ja DNS Project, kes tutvustavad klubilistele selle suve hittmuusikat. 

Sunseti suvehooaja avaüritus jätkub laupäeval, kus pidulisi hullutavad Saksamaalt saabuvad Komitee Ibiza World Tour 2012 raames esinevad Saksamaa üks parimatest house-DJ'dest DJ Chen ja saksofonist Axel B. Viimane on üks mänginud maailmakuulsa house-artisti Bob Sinclairi hiti «I Feel For You» saksofonisoolod.

DJ Chen ja Axel B esinevad koos igal suvel Ibizal ning tuuritavad mööda maailma.

Lisaks Ibiza Komiteele esinevad laupäeval Eesti DJd Urmas Kolsar ja Erlend Aav.

Sunseti suvehooaseg toob Pärnusse esinema veelgi rahvusvaheliselt tuntud DJsid alates hollandlasest Marcel Woodsiga, kes saabub juunis Sunsetti suve esimese vahupeo Warmdusher erikülalisena, ja lõpetades Kid Chrisiga Saksamaalt, kes saabub Sunsetti juuni lõpus ülimenukaks osutunud klubiüritusega «In Bed With Space Ibiza». Antud peo käigus esineb lisaks Kid Chrisile ka äärmiselt vabameelne ja ülisensuaalne Sua Amoa.

Eeloleval suvel tulevad klubisse tagasi ka populaarse Zumba treenerid Mariann Kilg ja Elke Roosileht, kes korraldavad rannas suure Zumba heategevusürituse koos õhtuse klubijämmiga.

Lisaks on taas oodata üht Eesti rannaelu tähtsündmust Bacardi Feeling 2012.

Hoia end Sunseti tegemistega kursis Sunseti Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles