«C.S.I.: kriminalistid» alustavad seitsmenda hooajaga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seriaali «C.S.I.: kriminalistid» peategelased
Seriaali «C.S.I.: kriminalistid» peategelased Foto: Wikipedia.org

Alates 14. jaanuarist hakkab TV 3 näitama menusarja «C.S.I.: kriminalistid» seitsmenda hooaja osi.

Uus hooaeg üllatab millegi sellisega, mida selles sarjas veel nähtud pole – juhtumiga, mida  kriminalistid uurivad terve hooaja vältel, kirjutab Nädal.

 

USAs regulaarselt  paarkümmend miljonit vaatajat  telerite ette koguv mõrvasari  siiski formaati ei muuda. Ikka on igas osas paar roimajuhtumit, mille kriminalistid enne  lõputiitreid ära lahendavad.

 

Nendele lugudele lisaks asub mõrvauurijaid kimbutama  salapärane sarimõrvar, kes jätab  enda roimadest  maha mõrvapaiga  miniatuurse maketi. Kes on tapja, selgub alles hooaja lõpus.

 

«C.S.I.: kriminalistide»  eelmine, kuues  hooaeg  lõppes huvitava paljastusega: peakriminalist Gil Grissom ja tema alluv Sara  on juba mõnda aega olnud salasuhtes.

 

Armusuhe tuleb ühel hetkel ka töö juures välja, kuid romantikasarjaks  või selliseks sarjaks, kus  põhifookuses on  peategelaste eraelu, «C.S.I.: kriminalistid» siiski ei muutu. Kõige tähtsamad on ikka mõrvalood.

 

«C.S.I.: kriminalistid» seitsemnda hooaja osad on TV 3 eetris alates esmaspäevast, 14. jaanuarist kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles