The Rasmus annab oktoobris kontserdi Rock Cafes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Rasmus
The Rasmus Foto: Anders Wiklund / SCANPIX/CODE 50030

17. oktoobril annab esimest korda Rock Cafes kontserdi üle maailma rohkem kui 3,5 miljonit albumit müünud soomlaste au ja uhkus The Rasmus. Piletid kontserdile tulevad müügile Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti reedel 1. juunil kell 10.00.

Pärast neli aastat kestnud vaikust avaldas Soome üks suurimaid rockbände The Rasmus 18. aprillil oma kaheksanda stuudioalbumi «The Rasmus». Bändiliikmed ootavad pikisilmi ja ärevalt taas kontsertide andmist.

 

The Rasmus on üle maailma müünud 3,5 miljonit albumit

Uue albumi ettevalmistustöödele see siiski survet ei avaldanud. Bändi vokalisti Lauri Ylöneni sõnul on suured müüginumbrid ja rahvusvaheline edu väga head motivaatorid.

Bänd on siiski väga tänulik iga hittloo eest, mida nad aastate jooksul on suutnud luua. Näiteks lugu «In The Shadows» on tänaseks müüdud üle miljoni koopia.

Kogu albumi produtseerimisprotsess oli senistest erinev. Ylönen ütles, et albumi nimi «The Rasmus» iseloomustab kogu tööprotsessi – selles osales kogu bänd.
 

«Pärast koostööd legendaarse Ameerika produtsendi Desmond Childiga soovisime taas oma tiivaulatust proovida – meil polnud koostööks isegi plaadifirmat. Möödunud suvel otsustasime, et kirjutame kaks kuud iga päev lugusid. Kui 10 väga head lugu valmis said, helistasime oma heale sõbrale produtsent Martin Hansenile ja sõitsime laevaga Rootsi neid salvestama,» lausus Ylönen.

Ta tunnistas, et kahe albumi (eelviimane «Black Roses» ilmus 2008) neljaastane vahe on pikk aeg iga bändi jaoks, aga see oli vajalik selleks, et tulla lavadele võimsamalt kui kunagi varem.

«Ma ei jõua oodata, mil hakkame tuuritama. Setlist saab olema võimas, sest valik on kaheksalt albumilt ja see on väga lahe,» ütles The Rasmuse juhtfiguur Lauri Ylönen.
 

Piiratud koguses pileteid The Rasmuse kontserdile hinnaga alates 29 eurot tulevad müügile Piletilevi müügipunktides, kodulehel www.piletilevi.ee ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti reedel 1. juunil kell 10.00.

Kontsertklubi liikmed saavad pileteid osta aga juba alates 31. maist. Kontsertklubiga liitumise info on leitav aadressil http://www.kontsertklubi.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles