Ema pani karistuseks poja auto müüki

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1999 Oldsmobile Intrigue
1999 Oldsmobile Intrigue Foto: internetautoguide.com

USAs Iowa osariigis Des Moinesis pani ema oma poja auto müüki, kuna leidis lapse sõidukist alkoholipudeleid.

Jane Hambleton otsustas pärast pudelite leidmist, et ta peab oma 19-aastast poeg karistama ning pani kohalikku ajalehte automüügi kuulutuse, vahendab Yahoo news.

«Müüa 1999 Oldsmobile Intrigue. Vastik lapsevanem, kes ei armasta oma poega, pani tema auto müüki. Ainult kolm nädalat kasutatud autost leidis ema alkoholipudeleid.  Auto hind 3700 dollarit (39 220 krooni). Võtke selle planeedi vastikuima emaga ühendust,» seisis kuulutuses.

48-aastase naise sõnul on ta saanud kõnesid nii auto ostmisest huvitatutelt kui ka teda selle sammu eest õnnitlejatelt. Naise kinnitusel on ta saanud vähemalt 70 kõne meditsiinitöötajatelt, haridusametnikelt ja isegi ühelt teises osariigis elavalt isalt, kes kõik teda selle teo eest õnnitlesid.

«See kuulutus läks mulle üsna palju maksma. Mis sellest, sest tahtsin avalikkust sellest juhtumist teavitada. Olen saanud tagasisidet, milles mind vastutustundlikuks lapsevanemaks tituleeritakse,» lausus Hambleton.

Naine jätkas, et ainsana on teda loomulikult kritiseerinud tema poeg, kes on juhtumi tõttu õnnetu.

«Poeg väitis mulle, et alkoholipudelid jättis keegi, keda ta oma autoga sõidutas,» ütles naine.

Hambletoni sõnul usub ta oma pojasse, kuid selle juhtumi puhul on parim meetod endale kindlaks jääda.

«Kui ma pojale selle auto kinkisin, siis ütlesin, et mitte tilkagi alkoholi ja hoia autouksed lukus,» meenutas Hambleton.

Naise sõnul on autole ostja olemas, kuid ta hoiab seda kuulutust veel üleval, sest sellele on tulnud palju vastukaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles