Mees küpsetas kätt mikrolaineahjus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikrolaineahi
Mikrolaineahi Foto: AP / Scanpix

USAs Idaho osariigis pidas üks mees ennast kurjast vaimus vaevatuks, saagis sellest vabanemiseks ühe käsivarre otsast ja küpsetas seda mikrolaineahjus.

Hiljem helistas mees päästeteenistusse ja politseisse, vahendab Yahoo news.

Kootenai maakonna šerifi Ben Wolfingeri kinnitusel oli mees nende kohale jõudes rahulik ja nad leidsid mikrolaineahjust ta käsivarre.

«20. eluaastates mehel oli enne käsivarre ära lõikamist niipalju taipu, et ta selle ülalt žgutiga kinni tõmbas. Selle tõttu ei jooksnud ta verest tühjaks. Meie andmetel on tegemist isikuga, kelle on vaimse tervise probleeme,» lausus Wolfinger.

Politsei esindaja sõnul uurivad nad mehe varasemat haiguslugu.

Mees toimetati Kootenai meditsiinikeskuse psühhiaatriaosakonda ravile. Kohaliku haigla pressiesindaja Lisa Johnson viitas patsientide kohta kehtivale konfidentsiaalsusele ning ei osanud sõnada, kas kätt püütakse mehele tagasi külge opereerida.

Politsei leidis mehe kodust ka väljavõtteid Uuest testamendist ja Matteuse evangeeliumist. Korrakaitsjate sõnul võis mees seal leiduvaid kirjutisi, mis käsitlevad patu tegemise pärast käe äraraiumist, sõna-sõnalt võtta.

Politsei asus juhtumit uurima.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles