Lohani kohtusse kaevanud naine esitas kohtule raviarved

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: WENN

Tracie Rice, kes kaebas Lindsay Lohani kohtusse kallaletungi ja hoolimatu käitumise tõttu pärast seda, kui näitlejatar väidetavalt jälitas narkojoobes olles oma autoga sõidukit, milles naine viibis, esitas kohtule ametlikud dokumendid, avalikustades, kui palju talle tekitatud traumade ravimine on alates intsidendi toimumise ajast maksma läinud.

Rice esitas Lohani vastu Los Angelese ülemkohtusse hagi algselt juba 2007.aasta augustikuus, kuu aega pärast seda, kui staar tema sõnul jälitas mööda Los Angelese tänavaid autot, milles tema kaasreisijana viibis, vahendab WENN.

Selle tulemusena väidab Rice, et on seniajani kulutanud 3500 dollarit teraapiale, 400 dollarit arstikuludeks, 145 dollarit kiropraktikule, 150 dollarit ravimitele ning 2000 dollarit muudeks kuludeks. Lisaks kaotas naine enda sõnul juhtunu tagajärjel töökoha, kus ta teenis 60 000 kuni 75 000 dollarit aastas.

Rice nõuab tahtliku emotsionaalse kahju tekitamise eest täpsustamata suurusega valuraha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles