Galerii: glamuurne Martini pidu Londonis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

23. mail avati Londoni disainimuuseumis Christian Louboutini kinganäituse ja glamuurse peoga «Martini Royale Casting» talendijaht.

Õhtu keskmes oli Londoni disainimuuseumis avatud prantsuse kingadisainer Christian Louboutini suurejooneline kinganäitus. Christian Louboutin on ka Martini talendijahi rahvusvahelise žürii esimees.

«Mul on hea meel teha koostööd sellise ikooni staatusesse tõusnud brändiga nagu seda on Martini. Ootan põnevusega Martinile uue naisstaari valimist, kes kehastaks Martini juhtmõtet "Õnn on elustiil",» ütles Christian Louboutin talendijahi avaüritusel.

Lisaks Christian Louboutinile olid kohal veel eelmise talendijahi võitnud itaallane Yuri Buzzi, inglise supermodell David Gandy, inglise teletäht, modell ja moeajakirjanik Louise Roe, inglise lauljannad Mollie King ja Rochelle Wiseman jt kuulsad staarid.

Vaata galeriid Londonis toimunud talendijahi avaüritusest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles