Clint Eastwoodi tütar hävitas 100 000 dollarit maksva käekoti

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Francesca Eastwood
Francesca Eastwood Foto: SCANPIX

Hollywoodi näitleja ja režissööri Clint Eastwoodi tütar Francesca Eastwood ja tema fotograafist kallim Tyler Shields hävitasid krokodillinahast Hermès Birkin käekoti.

100 000 dollarit maksev käekott hävitati kunstiprojekti käigus ning selleks kasutati nii mootorsaagi kui põlema süütamist, kirjutab The Telegraph.

Noor Eastwood ja ta kallim sattusid selle tõttu avaliku kriitika alla.

Francesca Eastwood ja Tyler Shields on nime teinud videoprojektide ja kuuluste fotodega. Nüüd aga võtsid nad ette midagi äärmuslikku, hävitades avalikult luksustoote.

Shields riputas hävituslikust kunstiprojektist tehtud video oma kodulehele.

Francesca Eastwoodi ema Dina oli nördinud, et ta tütrel üldse nii kallis käekott oli.

«Mu tütrel ei ole raha väärtusest aimugi,» sõnas ema.

Francesca kirjeldas projekti ja riputas sellest fotod Facebooki ja Twitterisse. Samas ilmusid sinna ka vihased kommentaarid selle hävitusprojekti kohta.

«Osa inimesi töötab kahe koha peal, et ots otsaga kokku tulla ja mingi juhmard põletab ajaviitmiseks 100 000 dollarilist käekotti,» kirjutati.

Oli ka selliseid kommentaare, mis naise  hulluks tembeldasid.

Francesca Eastwoodi sõnul teda kriitika ei häiri ning tema arvates inimesed ei mõista kunsti.

Prantsusmaa moemaja Hermès hakkas Birkin käekotte tootma 1981. aastal pärast seda, kui Briti laulja Jane Birkin ja Hermèsi moemaja juht Jean-Louis Dumas kohtusid juhuslikult Air France`i lennul ning lauljanna andis moeloojale sellise idee.

Krokodillinahast käsitsi valmistatavate käekottide järgi on nõudlus üsna suur ning tellimuse täitmine võtab aega mitu kuud.

Kinnitamata andmetel on Briti seltskonnategelasel ja moeloojal Victoria Beckhamil neid käekotte kolme miljoni dollari eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles