Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Christian Slater ei taha oma nooruspõlve filme vaadata

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Christian Slater
Christian Slater Foto: Daniel Deme / WENN

Filmistaar Christian Slateril on raske vaadata filme, milles ta noore mehena osales, kuna need meenutavad talle ränka narkosõltuvust, mille all ta nooruses kannatas. 


Näitleja võitlus narkosõltuvustega on meediast palju kajastamist leidnud ning tema purjuspäi tehtud sigadused viisid selleni, et mehel tuli 1997.aastal vanglakaristust kandma asuda, kuna teda süüdistati tollase tüdruksõbra, Michelle Jonas´e ja mitmete politseinike ründamises, vahendab WENN.

Kuigi endine pahapoiss on juba aastaid sõltuvustest vaba olnud ning kinnitab, et on nüüd «vanem ja targem», kummitavad mineviku piinad teda endiselt.

«Väga veider on vaadata filme, mida ma nooremana tegin. Ma ei talu seda hästi, justkui oleks mul vaja pärast sellise filmi vaatamist duši all käia. Ma hakkan mõtlema, kuidas mu elu sel ajal oli ja igasugu s***a tuleb meelde,» ütles Slater.

 

Märksõnad

Tagasi üles