Filmimaailma halvimatele jagati Kuldvaarikaid

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton
Paris Hilton Foto: AP / Scanpix
Eile jagati 29. korda Kuldse Vaarika auhindu, millega märgiti ära eelmise aasta viletsaimad tegijad filmimaailmas.

2008. aasta halvimaks filmiks valiti Mike Myersi komöödia «The Love Guru», millele läks ühtlasi ka halvima stsenaariumi auhind.

Lisaks sai Myers sama filmi eest aasta viletsaima näitleja tiitli. Kõige rohkem Kuldvaarikaid viis koju aga seltskonnatäht Paris Hilton, kellele omistati rekordilised kolm auhinda – halvima näitlejanna, viletsaima näitlejateduo ning kõige kehvema naiskõrvalosatäitja Kuldvaarikad.

Esimesed kaks auhinda sai Hilton enda produtseeritud filmi «The Hottie & The Nottie eest», kus ta mängis koos Christine Lakini ja Joel David Moore’iga, kõrvalosatäitmise tegi seltskonnatäht filmis «Repo: the genetic opera».

Kõige viletsama meeskõrvalosatäitja auhinna sai Pierce Brosnan rolli eest muusikafilmis «Mamma Mia!». Halvima eelloo, järje või uusversiooni auhinna sai kauaoodatud ja paljudele fännidele pettumuse valmistanud «Indiana Jones ja kristallpealuu kuningriik».

«Võitjad» valisid välja 657 inimest 45 USA osariigist ning 19 teiste riikide elanikku. Kuldvaarika auhindu hakati jagama 1980. aastal vastukaaluks Hollywoodi iga-aastasele Oscari-galale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles