Annie Lennox on kimbatuses

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annie Lennox
Annie Lennox Foto: AFP / Scanpix

Annie Lennox on kimbatuses, kuna ei saa oma uut muusikat mitte kuidagi avaldada – ta keeldub tegemast lepingut mõne plaadifirmaga ning vihkab ideed internetialbumist.

Lennoxi viimane leping plaadifirmaga sai läbi ning naisel ei ole plaaniski uut pikaajalist lepingut sõlmida, vahenda Wenn.

Šotlanna ei ole nõus järgima Radioheadi ning levitama oma muusikat Internetis, kuna see annab fännidele võimaluse tema muusikat tasuta alla laadida.

«Ma ei taha korporatsiooni struktuurides midagi teha. Ma ei ole seda kunagi tahtnud,» seletas Lennox.

«Mul on ka allalaadimisega mõningad teemad. Kui ma tahaks teatud tüüpi albumit teha, siis ma peaksin ise kokku ajama nii bändi, stuudiotehniku kui ka produtsendi.»

«Ja ma peaks selle eest päris kõvasti raha välja käima. Kui inimesed lihtsalt laeksid seda alla, tähendaks see minu jaoks, et luban endale üht väga kulukat hobi,» kirjeldas lauljanna.

«Ma ei saa päris täpselt aru, kuidas inimesed saavad seda teha ja selles veel ka mingit mõtet näha. Ma ei saa minna Starbucksi ja nõuda seal tasuta kohvi. Me oleme sellises kapitalistlikus süsteemis, kus miski ei ole tasuta peale muusika,» lisas Lennox.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles